Comunitat Valenciana

PP acusa el Consell de fer "oportunisme polític" amb la violència masclista i li insta a executar el pacte valencià

  • La portaveu d'Igualtat del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Blanca Garrigues, ha instat el Consell a engegar les mesures arreplegades en el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere que ha destacat que "va aconseguir el consens de totes les forces polítiques", al mateix temps que ha considerat que "el que haurien de fer Ximo Puig i la senyora Mónica Oltra és deixar-se d'oportunisme polític".
Blanca Garrigues
Blanca Garrigues
PPCV
Blanca Garrigues

Garrigues s'ha pronunciat en aquests termes, després que aquest dijous el president Ximo Puig avançara que la setmana vinent proposarà els grups en Les Corts donar "nova força" al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere.

La 'popular' ha subratllat que la seua formació "no va a consentir que s'utilitze la lluita contra la violència de gènere de forma partidista" perquè el seu compromís contra aquest problema i el suport del partit a totes les víctimes és "innegable i ningú pot posar-ho en dubte".

En aquest sentit, ha reivindicat que va ser el PP el que "va impulsar el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i el que ho va dotar amb 1.000 milions d'euros". "El que haurien de fer Puig i Oltra és deixar-se d'oportunisme polític", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento