Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil auxilia un nadó sense respiració al Mareny de Sant Llorenç

  • La Guàrdia Civil va auxiliar divendres passat, 28 de desembre, un nadó d'un any en estat inconscient i sense respiració apreciable en una vivenda de Mareny de Sant Llorenç (València), on va patir espasmes mentre menjava. Els agents van aconseguir que tirara fluïts per la boca i van comprovar que la vivenda estava a una temperatura de 38.5 graus.
La Guàrdia Civil auxilia un nadó sense respiració al Mareny de Sant Llorenç
La Guàrdia Civil auxilia un nadó sense respiració al Mareny de Sant Llorenç
GUARDIA CIVIL
La Guàrdia Civil auxilia un nadó sense respiració al Mareny de Sant Llorenç

Sobre les 20.30 hores, efectius de Sueca (València) van ser requerits per un ciutadà en la carretera CV-502, dins del Mareny de Sant Llorenç, advertint que hi havia un xiquet que s'estava morint en la localitat, informa l'institut armat en un comunicat.

El xiquet, d'aproximadament un any, es trobava en la casa amb la seua àvia. Aquest va manifestar als guàrdies civils que el xiquet no respirava i li'l va entregar a un d'ells, mentre un altre va cridar els servicis d'emergències per a sol·licitar una ambulància.

Després d'agafar el nadó en braços, l'agent va observar que tenia la cara i les orelles enrogides i que es trobava en estat d'inconsciencia i sense respiració apreciable.

El menor estava menjant i havia deixat de respirar després de patir uns espasmes. El guàrdia civil ho va alçar cap al muscle i li va donar uns lleus colps en l'esquena fins a provocar que tirara per la boca gran quantitat de fluids i apreciar una respiració costosa.

Una vegada reanimat, els agents es van traslladar a l'interior de la casa i van comprovar la temperatura (38.5 graus), per la qual cosa van despullar el xiquet de les peces d'abric i van indicar a la família que li posaren un drap humit en el front a l'espera dels servicis mèdics.

Els familiars van explicar que recentment el nadó va estar ingressat per una bronquitis en l'Hospital de la Ribera, a Alzira (València), i van informar sobre els seus antecedents mèdics.

Finalment, sobre les 20.40 hores del passat divendres es va personar en el domicili l'ambulància amb el metge d'Urgències del centre de salut de Cullera (València). Els efectius mèdics es van fer càrrec de la situació després de comprovar l'estat de salut del nadó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento