El PP recuperarà la denominació de València en castellà si torna a l'Alcaldia
El PP recuperarà la denominació de València en castellà si torna a l'Alcaldia I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

El dirigent 'popular' ha expressat els seus millors desitjos per als valencians en l'entrada del nou any i s'ha mostrat convençut que el "trist parèntesi que ha suposat el Govern" de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, "ha començat el compte arrere".

"La victòria del PP en les eleccions locals permetrà que diguem les coses pel seu nom com fan les persones d'aquesta ciutat i per açò recuperarem la denominació en castellà de València", ha assenyalat en un comunicat.

No obstant açò, ha indicat que també es mantindrà la forma valenciana: "Ací cabem tots, els valencianoparlants i els castellanoparlants, el que no caben són les exclusions".

Quant a la denominació en valencià, "es respectarà l'ortografia valenciana real, la que parla la gent, la que s'ensenya als valencians des del segle XIX en els cursos de Lo Rat Penat", ha avançat.

De la mateixa manera, ha subratllat que "les entitats culturals que no complisquen amb la llei i es dediquen a patrocinar l'independentisme i a atacar senyals d'identitat del poble valencià no rebran ni un euro del nou equip de Govern municipal".

Consulta aquí más noticias de València.