Una ferida greu per cremades i altres 19 per inhalació de fum en cremar un matalàs en una residència d'Alzira
Una ferida greu per cremades i altres 19 per inhalació de fum en cremar un matalàs en una residència d'Alzira CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA

Una dona ha patit cremades greus i altres dènou persones han resultat intoxicades per inhalació de fum a conseqüència de l'incendi declarat aquesta matinada en una residència de la Tercera Edat a Alzira (València).

L'incendi, l'avís del qual va arribar a les 3.14 hores, s'ha iniciat en el matalàs d'una habitació de la segona planta de l'edifici de quatre altures de la residència Solimar, situada en el número 30 de la Avinguda de la Mediterrània de la citada localitat valenciana.

Com a conseqüència del foc part dels residents han sigut evacuats i a la resta se'ls ha confinat mentre els bombers dels sis parcs mobilitzats han conclòs les tasques d'extinció i han ventilat l'edifici.

La ferida amb cremades greus ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València, mentre que quinze ancians i quatre policies nacionals han patit intoxicació per fum i han sigut evacuats als hospitals de la Ribera, Xàtiva i Gandia.

Consulta aquí más noticias de València.