Comunitat Valenciana

Mª Inmaculada Pla deixa el càrrec de directora general de Les Arts per "causes personals sobrevingudes"

  • La directora general del Palau de Les Arts, María Inmaculada Pla, ha deixat el càrrec 18 dies després d'incorporar-se al lloc, per "causes personals sobrevingudes", segons han confirmat a Europa Press fonts del Patronat de Les Arts.
Inmaculada Pla, en imatge d'arxiu
Inmaculada Pla, en imatge d'arxiu
GVA
Inmaculada Pla, en imatge d'arxiu

La Comissió Executiva del Patronat de la Fundació de Les Arts va aprovar el passat 5 de desembre nomenar María Inmaculada Pla nova directora general del Palau de Les Arts, en substitució de Francisco Potenciano, que deixava el càrrec després de quasi cinc anys al capdavant de diverses responsabilitats en el coliseu valencià.

No obstant açò, Pla havia comunicat en els últims dies a la Comissió Executiva del Patronat que no podia fer-se càrrec del nou càrrec per "raons personals sobrevingudes" i, per tant, deixava la direcció general.

Aquest mateix divendres se celebrarà una reunió de la Comissió Executiva del Patronat per a avaluar la situació, acceptar els motius de la renúncia i valorar la possibilitat que una altra persona ocupe ja el càrrec o deixar per a més endavant la designació del substitut o substituta.

Des del Patronat s'han mostrat "molt satisfets" amb el treball desenvolupat per Pla en els escassos 18 dies en els quals ha estat al capdavant de la direcció general del coliseu.

El nomenament de Pla es va produir després que Les Arts arribara un acord amb Potenciano per a tancar la seua etapa al capdavant de la direcció general per "raons personals i professionals", així com per a "aprofundir i tancar el nou cicle derivat del nou Patronat de la fundació".

Pla, professional amb àmplia experiència en la gestió pública, una reconeguda trajectòria en l'administració de més de 30 anys i un "gran compromís amb la Comunitat Valenciana", a través de les activitats exercides en la Generalitat durant anys, especialment en l'àrea de Cultura, es va considerar la "candidata idònia per a traure endavant el projecte de Les Arts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento