Comunitat Valenciana

PPCV reparteix una caixa amb 12 raïms i 12 desitjos: una Espanya unida, ocupació, llibertat educativa o aigua per a tots

  • El PPCV ha creat de cara a les festes nadalenques una caixa amb 12 raïms i els seus corresponents desitjos, entre ells una Espanya unida, ocupació digna per a tots, llibertat d'educació, aigua per a tots o una AP-7 gratuïta.
Imatge de la caixa de desitjos repartida pel PPCV
Imatge de la caixa de desitjos repartida pel PPCV
EUROPA PRESS
Imatge de la caixa de desitjos repartida pel PPCV

La caixa 'Els desitjos de tots' ha sigut presentada per la seua presidenta, Isabel Bonig, en la tribuna de Les Corts i ha sigut repartida als parlamentaris. Cada raïm apareix col·locat al costat del seu corresponent desig de 2019.

"Per la llibertat en l'educació, per una sanitat sense llistes d'espera, perquè l'aigua siga para tots, per una política social on s'atenga a tots, perquè els valencians paguen menys imposats i per una Espanya unida" són els primers sis desitjos.

Els segueixen perquè "tots tinguem una ocupació digna, per una AP-7 gratuïta, per un govern per a tots els valencians, per un ús de la llengua sense imposicions, per que les nostres ciutats estiguen netes i siguen pròsperes i per l'eliminació de les taxes al turisme".

"Fa quasi 120 anys la nostra terra ens va regalar una de les tradicions més meravelloses del Nadal, menjar-nos els dotze raïms per a rebre l'any. Una tradició que va començar en la Comunitat Valenciana i que va conquistar mig món", assenyala Bonig en el missatge imprés en la caixa.

Ara pretenen "recuperar eixe esperit, el de la tradició i els bons desitjos que, sens dubte, ens unixen a tots els que volem el millor per a la nostra comunitat". "Aquesta Nit de Cap d'Any deixem un costat les nostres diferències i recordem que els raïms, cadascun dels 12, tenen un significat únic per als castellonencs, els valencians i els alacantins. Feliç any i pròspera Comunitat Valenciana per a tots", agrega.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento