Comunitat Valenciana

Puig sobre Intu: "Si un projecte és viable, serà acceptat, ningú té patent de cors, ningú se'n va a saltar les lleis"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha reiterat la seguretat jurídica que ofereix la Comunitat Valenciana als projectes d'inversió, en ser preguntat per la polèmica entorn d'Intu Mediterrani, i ha assenyalat que "si un projecte és viable, serà acceptat". "Ací ningú té patent de cors, ningú se'n va a saltar les lleis, ni ningú tampoc va a decidir per damunt de la seguretat jurídica", ha subratllat.
Projecte Intu Mediterrani
Projecte Intu Mediterrani
INTU - Archivo
Projecte Intu Mediterrani

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans després de rebre en el Palau al president de la CEOE, Antonio Garamendi, i al seu vicepresident i president de la CEV, Salvador Navarro, en ser preguntat sobre la imatge que s'està donant a la inversió arran de la polèmica entorn del macrocentre comercial a Paterna.

"A la Comunitat Valenciana existeix seguretat jurídica i existeix també el compliment de les lleis. És evident que qualsevol projecte empresarial va a ser analitzat en funció dels paràmetres legals que existisquen i si un projecte és viable, doncs serà acceptat, i si no és viable en termes tant mediambientals com a econòmics i socials, doncs no serà acceptat", ha dit.

Ací, ha prosseguit, "ningú té patent de cors, ningú se'n va a saltar les lleis, ni ningú tampoc va a decidir per damunt de la seguretat jurídica" i "aquest és l'equilibri necessari per a garantir una activitat econòmica sana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento