Comunitat Valenciana

Detinguts dos germans per un tiroteig en el Marítim després d'un concert de flamenc

  • La Policia Nacional ha detingut dos germans de 36 i 37 anys per presumptament disparar i ferir de bala una dona i el seu gendre en el Marítim de València. El tiroteig es va produir després d'una discussió entre joves de les dos famílies en un concert de flamenc.
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
CNP - Archivo
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional

En la matinada del passat dissabte 1 de desembre, el 091 va rebre l'avís d'unes detonacions en aquest districte. Els policies es van trobar dos persones amb ferides, una dona i el seu gendre de la mateixa família, mentre que els presumptes autors havien abandonat la zona amb cotxe, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

Pel que sembla, les víctimes haurien sigut agredides pels integrants d'una altra família del barri, ja que una hora abans s'havia produït una discussió entre joves de les dos famílies en un concert de flamenc en un local proper.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar que els sospitosos eren tres germans, d'origen espanyol i pertanyents a la mateixa família.

Finalment, al migdia d'aquest dimarts, 11 de desembre, dos dels germans van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes d'homicidi en grau de temptativa i tinença il·lícita d'armes. Tots dos havien acudit a la Ciutat de la Justícia de València.

La Policia manté oberta la investigació per a aclarir els fets i arrestar l'altre presumpte implicat. Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents policials, ja han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento