Comunitat Valenciana

La primera nevada de la temporada arriba a la Puebla de San Miguel (València)

  • La localitat valenciana de la Puebla de San Miguel ha rebut aquest dijous la primera nevada de la temporada, amb quatre centímetres d'espessor a una cota de 1.600 metres d'altura. El pas de la borrasca 'Flora' ha tenyit de blanc el paisatge d'aquest municipi de la comarca del Rincón de Ademuz, situat a mil metres d'altitud.
Neu en la la Puebla de San Miguel
Neu en la la Puebla de San Miguel
AEMET
Neu en la la Puebla de San Miguel

La borrasca anirà aprofundint-se i desplaçant-se cap a Balears al llarg de la vesprada, amb intens flux de vent del nord-oest a la Comunitat Valenciana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Al seu pas per Espanya, la borrasca té en avís tota la Comunitat Valenciana per vent i fenòmens costaners taronja (risc important) en tota la província d'Alacant i l'oest de Castelló; groc (risc) en la resta.

L'alerta per nevades està activada en nivell groc només en el nord-oest de Castelló, des de les sis de la vesprada d'aquest dijous fins a la mitjanit. La previsió és que s'acumulen fins a quatre centímetres en un dia, per damunt de 1.000-1.200 metres d'altitud.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento