Comunitat Valenciana

Presó sense fiança per als tres detinguts pel robatori en la botiga de Louis Vuitton

  • Un dels arrestats es troba hospitalitzat per ferida de bala durant el tiroteig que es va produir.
  • L'assalt es va produir sobre les 3.20 hores de la matinada del passat dilluns.
Assalt a la botiga Louis Vuitton a València
Assalt a la botiga Louis Vuitton a València
Europa Press
Assalt a la botiga Louis Vuitton a València

El Jutjat d'Instrucció número 16 de València, en funcions de guàrdia, ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança dels tres detinguts acusats del robatori registrat en la matinada del passat dilluns en la botiga de Louis Vuitton, situada en el centre de València, segons ha informat el Tribunal Superior de la Justícia de la Comunitat Valenciana.

Un dels arrestats es troba hospitalitzat per ferida de bala durant el tiroteig que es va produir amb la policia quan van fugir, per la qual cosa va ser interrogat en les pròpies instal·lacions del centre sanitari, on va haver de desplaçar-se la comissió judicial. La magistrada s'ha inhibit de les diligències en favor del Jutjat d'Instrucció 14 de València.

L'assalt a la botiga de luxe, situada en el carrer Poeta Querol de València, coneguda com la milla d'or, es va produir sobre les 3.20 hores de la matinada del passat dilluns quan pel que sembla els tres detinguts van destrossar l'aparador a maçades, segons va informar la Prefectura.

En arribar la policia, els presumptes assaltants van fugir després d'efectuar tirs i tractar d'atropellar els agents i un dels lladres va resultar ferit de bala en el tiroteig.

Es va iniciar aleshores una persecució fins que els policies van aconseguir interceptar-los en la rotonda de Burjassot, en la CV-35, on van ser detinguts. Es tracta de tres homes de 27, 34 i 43 anys de nacionalitat espanyola, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento