Comunitat Valenciana

Puig confia en el futur de Ford Almussafes si es prenen decisions tècniques

  • Assegura que la factoria resistirà al canvi "si les decisions es prenen des d'un punt de vista tècnic".
  • L'empresa genera 8.000 llocs de treball directes i ha generat un clúster industrial al seu voltant.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO
Planta de Ford a Almussafes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat la seua confiança en el futur de la factoria Ford a Almussafes (València) si les decisions empresarials es prenen des d'un punt de vista tècnic, ja que és "la millor factoria que té en Europa": "Si les decisions es prenen des d'un punt de vista tècnic, si hi ha una factoria que resistirà al canvi serà Ford Almussafes".

Així s'ha pronunciat Puig en el Fòrum Econòmic Santander organitzat per Levante-EMV, en el qual ha impartit la conferència 'Polítiques econòmiques per a una societat més igualitària', en ser preguntat si tem que els ajustos que la companyia ha iniciat a Europa puguen arribar a la planta valenciana.

Sobre este tema, ha recordat la relació "molt estreta" que hi ha hagut "des de sempre" la Generalitat amb l'empresa i ha ressaltat la disposició del Govern valencià a col·laborar amb Ford, una empresa que genera 8.000 llocs de treball directes i que ha generat un clúster industrial al seu al voltant.

"Ford és fonamental", ha subratllat, i confia "absolutament" en la factoria d'Almussafes, la "més productiva d'Europa" i en la qual els sindicats han fet "un treball enorme" per a aconseguir la pau laboral i aconseguir al mateix temps un augment de la productivitat.

Puig ha explicat que evidentment existeix una situació de canvi tecnològic, de transició a nous models elèctrics i també del model de mobilitat i "Ford té, com altres empreses, els seus problemes i les seues actuacions". No obstant açò, ha agregat: "Confiem plenament en la capacitat d'Almussafes, estem determinats a col·laborar perquè l'aterratge en aquesta nova situació siga el més satisfactori".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento