Comunitat Valenciana

La segona de les cinc 'apps' d'À Punt Média desembarca en dispositius Apple TV

  • À Punt Mèdia ha llançat aquest dimarts la segona aplicació per a les 'smart TV', en aquest cas per a dispositius Apple TV. Aquesta ferramenta permet veure tots els programes i els podcasts, a més de la programació de 'La Colla' i la televisió i la ràdio en directe.
Nova aplicació d'À Punt
Nova aplicació d'À Punt
À PUNT MÉDIA
Nova aplicació d'À Punt

El passat 30 de novembre, la radiotelevisió pública autonòmica va engegar la primera de les cinc aplicacions previstes inicialment, per a dispositius amb Android.

Les 'apps' permeten veure tots els continguts audiovisuals d'À Punt que estan disponibles en la pàgina web: vídeos, podcasts o programes, detalla en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

A través d'aquesta ferramenta també es podrà seguir l'emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia.

Aquest llançament suposa un nou pas en l'objectiu d'À Punt d'adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. El primer pas d'aquesta estratègia va ser el llançament de la web, a l'abril d'enguany.

Després van arribar les aplicacions per a mòbil generalista, al juny; de 'La Colla', al juliol, i d''Els Bíters', al novembre. Totes estan disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento