Comunitat Valenciana

Les entrades per al xou de Dani Mateo en València ixen a la venda

  • Es tracta d'un espectacle amb caràcter solidari que tindrà lloc en la Sala Iturbi el 9 de febrer de 2019.
  • La totalitat de la recaptació anirà destinada a la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes.
Foto de l'espectacle
Foto de l'espectacle
DANI MATEO - Archivo
Foto de l'espectacle

El Palau de la Música de València posarà a la venda a partir d'aquest dimecres, 12 de desembre, les entrades de l'espectacle 'Nunca os olvidaremos', dels artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero.

La funció es representarà en l'auditori municipal el pròxim 9 de febrer de 2019 a les 22.30 hores, tal com es va anunciar, després que el Teatre Olympia de València ho cancel·lara a causa de les amenaces per part de l'extrema dreta rebudes arran d'un gag televisiu en el qual Mateo simulava mocar-se amb la bandera d'Espanya.

Des del Palau de la Música es recorda, en un comunicat, que es tracta d'un espectacle amb caràcter solidari que tindrà lloc en la Sala Iturbi de l'auditori valencià i que té un cost de 20 euros per localitat.

D'aquesta manera, la totalitat de la recaptació anirà destinada a la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes, "que és una de les més antigues de tota València i una entitat sense ànim de lucre, fundada en 1973 amb la finalitat de donar suport a gossos i gats víctimes de l'abandó i del maltractament", assenyalen.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València i responsable de l'auditori, Glòria Tello, ha manifestat que "poder fer d'una actuació en favor de la llibertat d'expressió artística un acte de solidaritat pels animals que més ho necessiten és una manera de crear sinergies per a fer d'aquesta una societat més lliure, més respectuosa, més justa i, en definitiva, millor".

Les localitats es podran adquirir a partir de les 10.00 hores d'aquest dimecres en servientradas.com, en www.palauvalencia.com, i en les taquilles de l'auditori en el seu horari habitual.

Pal·liar els efectes de l'abandonament animal

La Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes treballa per a pal·liar els efectes de l'abandonament animal, intentant evitar-lo i buscant una segona oportunitat de vida per als animals abandonats.

Així mateix, realitza una gran tasca educativa, informativa i divulgativa entre els ciutadans amb la finalitat de sensibilitzar a totes i a tots, fomentant les relacions amb el món animal. Actualment, el seu refugi alberga unes 300 vides aproximadament.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de València fa efectiu el seu oferiment de l'auditori valencià perquè puga representar-se l'obra, després de la seua cancel·lació, el passat 8 de novembre, en una sala de la ciutat per amenaces.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento