Comunitat Valenciana

New Order encapçalarà el Low Festival 2019

  • S'uneixen a artistes ja confirmats com Foals, Bastille i Vetusta Morla, entre altres.
  • L'esdeveniment se celebra els dies 26, 27 i 28 de juliol en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm.
New Order, confirmats per al Low
New Order, confirmats per al Low
LOW FESTIVAL
New Order, confirmats per al Low

La banda britànica New Order encapçalarà el Low Festival 2019, que se celebra els dies 26, 27 i 28 de juliol en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm (Alacant), ha anunciat l'organització de l'esdeveniment, que subratlla que d'aquesta manera compleix "per fi" en la seua onzena edició un dels seus "somnis".

New Order -que s'uneix a artistes ja confirmats com Foals, Bastille i Vetusta Morla- és una "autèntica llegenda" de la música independent. 'Age Of Consent', 'Blue Monday', 'Crystal' o 'Bizarre Love Triangle' són solament alguns dels temes que els han elevat com els reis en allò d'unir la foscor del post-punk amb els arranjaments ballables del synthpop o el dance-rock.

El seu últim àlbum d'estudi, 'Music Complete' (Mute, 2015) va ser qualificat per la premsa com un dels millors discos de la seua carrera, contenint la seua aproximació més propera -i precisa, afigen- a la pista de ball en dècades. 'Restless', 'Plastic' o 'Tutti Frutti' són des d'aleshores alguns dels temes més celebrats pels seus seguidors en els seus directes.

El concert de New Order en Low Festival "promet estar a l'altura d'eixos moments màgics que van oferir en anys precedents artistes de la talla de Pixies, Portishead o The Chemical Brothers", auguren els responsables del certamen en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento