Comunitat Valenciana

Dimitri Vegas and Like Mike, Afrojack i Amelie Lens estaran en el Medusa

  • La sisena edició de l'esdeveniment se celebrarà entre el 7 i el 12 d'agost en la platja de Cullera.
  • L'organització tornarà a obrir la seua venda a la fi de desembre amb motiu de la campanya nadalenca.
Medusa Festival
Medusa Festival
MEDUSAFESTIVAL
Medusa Festival

Les estreles belgues DV and LM, l'holandes Afrojack i l'artista techno Amelie Lens encapçalen el primer avanç de cartell del Medusa Festival, que tindrà lloc entre el 7 i el 12 d'agost en la platja de Cullera (València).

Dimitri Thivaios i Michael Thivaios també coneguts com Dimitri Vegas i Like Mike són el duo belga més aclamat de l'escena dance, guardonats en diverses ocasions per la prestigiosa revista DJmag amb la primera posició en el seu rànquing d'artistes.

Amos del segell musical Smash The House han recorregut tot el món com a residents del conegut festival Tomorrowland. "Després de dos anys en el més alt del Top 100 que elabora la revista britànica DJ Mag, en aquest moment ocupen el número 2 del rànquing", han apuntat des del festival.

Medusa Festival també comptarà amb la figura d'Afrojack. L'artista holandés, de 31 anys, és un dels productors i Dj's més aclamats del món, compta amb col·laboracions amb Martin Garrix, David Guetta i Dimitri Vegas and Like Mike entre molts altres. Les seues sessions energètiques han entusiasmat milers de fans al voltant de tot el món. Actualment, ocupa la posició 8 en la llista DJmag.

Amelie Lens, afigen, serà "la nota femenina que revolucione el panorama underground en l'edició 2019 de Medusa Festival". La "meteòrica" carrera de la Dj belga ha sigut encimbellada amb actuacions aclamades com el seu set en el festival Awakenings, recalquen.

A més d'aquests caps de cartell, Medusa també ha avançat per a la seua sisena edició que comptarà amb quatre escenaris de diversos estils musicals, pels quals també passaren artistes com Angerfist, Ben Sims, Dirty Phonics, Head Hunterz, Ian Van Dahl, Korsakoff, Lasgo, Maikel Delacalle, Oscar Mullero, Rels B, Salvatore Gannacci i Tha Playah.

Medusa -que ha batejat la seua edició 2019 amb el nom 'The Secret Of Wonderland'- ha venut tots els abonaments posats a la venda fins al moment i ja ha anunciat que tornarà a obrir la seua venda a la fi de desembre amb motiu de la campanya nadalenca.

La nova tanda d'abonaments a la venda tindrà lloc a través del web oficial (www.medusafestival.com) i serà anunciada de forma més precisa amb suficient antelació per les xarxes socials i mitjans de comunicació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento