Comunitat Valenciana

El PSPV critica al PP el seu "intent de boicot" a l'acte del Dia de la Constitució: "Colpeja l'esperit de concòrdia"

  • La portaveu adjunta del grup socialista en Les Corts, Toñi Serna, ha criticat al PPCV l'absència en l'acte de celebració del 40 aniversari de la Constitució celebrat aquest dijous a Alacant, i ha assegurat que eixa actitud "colpeja l'esperit de concòrdia, convivència i lleialtat institucional que promulga la pròpia Constitució en orquestrar un intent de boicot a l'acte".
Acte del Dia de la Constitució a Alacant
Acte del Dia de la Constitució a Alacant
GVA
Acte del Dia de la Constitució a Alacant

En un comunicat, la socialista ha assegurat que "al PPCV se li acaba el seu respecte a la Constitució quan no es pot apropiar d'ella" i s'ha demostrat que la Carta Magna i la seua defensa "pertany a tota la societat". "El PP és molt d'embolicar-se en la bandera i en la pròpia Constitució, però per a després portar-se-la a la seua casa", ha apuntat Serna.

Al seu juí, és "del tot incoherent" que un partit "al que se li ompli la boca de defensa dels valors constitucionals i dels símbols patris, menyspreara no només la Constitució, sinó la societat alacantina en esborrar-se d'aquesta celebració organitzada per la Generalitat", encara que ha indicat que "ja van deixant clar qual és el respecte que li tenen la província".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento