Comunitat Valenciana

Puig defèn els "drets" de Rodríguez com a militant del PSOE i que en el cas Alqueria "no hi ha corrupció"

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha defès aquest dimecres que l'expresident de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, "té els drets com a militant del PSOE" a ser candidat a renovar el seu càrrec al capdavant del consistori, ja que l'Operació Alqueria és "una qüestió de caràcter administratiu" i "ni hi ha corrupció ni res paregut".
Imatge d'arxiu de Puig i Rodríguez en un acte al costat de Susana Díaz
Imatge d'arxiu de Puig i Rodríguez en un acte al costat de Susana Díaz
ARCHIVO/AYTO
Imatge d'arxiu de Puig i Rodríguez en un acte al costat de Susana Díaz

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans, després de reunir-se amb la Junta Directiva de la CEV Alacant, després que Rodríguez siga automàticament candidat a l'Alcaldia pel PSPV a Ontinyent en acabar el termini per a sol·licitar primàries sense que s'haja presentat cap altre candidat. Rodríguez, investigat judicialment en el cas Alqueria, va ser suspès cautelarment de militància arran de la seua detenció en eixa operació a la fi de juny.

Preguntat sobre aquest tema, Puig ha demanat que "s'acabe el secret de sumari" i se sàpia "exactament de què s'acusa Jorge Rodríguez". "En tot cas, pareix que és una qüestió que té relació amb un nomenament, una qüestió de caràcter administratiu, ni hi ha corrupció ni res paregut", ha agregat.

No obstant açò, el líder dels socialistes valencians ha puntualitzat que, "si s'alça el secret de sumari" i "hi haguera alguna cosa que pertorbara" el Codi Ètic del partit, "s'actuaria en conseqüència". "En aquests moments no és així i, per tant, té els drets com a militant del PSOE", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento