Comunitat Valenciana

El PP diu que queda poc per a saber el seu candidat a València: "El compte arrere ha començat"

  • La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts Valencianes, Eva Ortiz, ha assenyalat aquest dimarts que "queda molt poc de temps" per a conéixer el nom del candidat de la formació a l'alcaldia de València. "El compte arrere ha començat després de les eleccions andaluses", ha asseverat.

Ortiz s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior a la junta de Síndics en la qual ha admès que està "desitjosa" de conéixer el nom del candidat. "Falta molt menys temps que fa un mes. Estem cada dia més a prop. M'encantaria que fóra hui millor que demà" i, per tant, "el compte arrere ha començat després de les eleccions andaluses", ha indicat per a subratllar: "Queda molt poc de temps per a saber-ho".

La representant 'popular' ha manifestat que a ella li "encantaria"

que els candidats dels llocs on no governa el PP "es nomenen amb un temps prudencial per a poder fer una campanya i visitar els barris", especialment i "amb més raó" el de València atés que és "la tercera ciutat d'Espanya ".

No obstant açò, ha postil·lat que "les circumstàncies no han acompanyat per a prendre una decisió en eixe sentit per qüestions en clau interna i nacional". A més, ha considerat que "fer-ho de pressa i malament tampoc haguera sigut bé per al candidat i la candidatura a la ciutat de València" i, per tant, creu que "s'han anat donant les circumstàncies perquè siga el moment adequat en breu per a poder nomenar-ho".

Així mateix, ha apuntat que "hui en dia a causa de la volatilitat que hi ha, els ciutadans prenen les decisions al final del procés de la campanya" i, per tant, "si està (el nom del candidat) bé i si no està tampoc és un desastre", sinó que "l'important és que quan s'engegue la maquinària es tinga molt que aportar al ciutadà", ha incidit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento