Comunitat Valenciana

Detinguts per presumptes maltractaments els pares d'un nadó d'un mes ingressat en la UCI de la Fe en coma induït

  • Agents de la Policia Nacional han detingut com a presumptes autors de maltractaments en l'àmbit familiar els pares d'un nadó que es troba ingressada en la UCI Pediàtrica de l'Hospital La Fe de València en coma induït, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.
Hospital La Fe de València
Hospital La Fe de València
GVA
Hospital La Fe de València

La xiqueta, que presenta hematomes en tots dos costats de la cara en diferents estadis i fractura cranial, es troba ingressada en la UCI Pediàtrica del centre hospitalari des de dimarts passat, segons les mateixes fonts.

Els pares, de 28 anys i nacionalitat espanyola, van ser arrestats el dijous al matí per la Policia per presumptes maltractaments en l'àmbit familiar. Segons informa aquest dimarts Levante-EMV, els dos detinguts estan en llibertat amb càrrecs després de ser posats a disposició judicial el divendres, acollir-se al seu dret a no declarar i no oferir explicacions sobre les lesions de la xiqueta.

El Jutjat d'Instrucció número 4 de València, en funcions de guàrdia, va dictar una orde d'allunyament de 200 metres dels pares cap a la filla i es va inhibir a favor dels òrgans judicials de Torrent, on van succeir els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento