Comunitat Valenciana

Podem està preocupat per la irrupció de VOX però no creu que el resultat puga extrapolar-se a la Comunitat

  • La diputada de Podem en Les Corts Beatriu Gascó ha afirmat que els "preocupa" la irrupció d'un partit com VOX, el qual ha aconseguit 12 escons en les eleccions andaluses, però ha assenyalat que no creu que puga traslladar-se a la Comunitat Valenciana perquè "la situació social i el govern és diferent".

En declaracions als mitjans, Gascó ha assenyalat que la seua valoració dels comicis d'aquest diumenge "no pot ser molt positiva" perquè els resultats d'Endavant Andalusia "no són tot el positius" que esperaven però ha rebutjat extrapolar-los a la Comunitat Valenciana.

"No es pot traslladar a la Comunitat Valenciana, fonamentalment perquè la situació social és diferent, però també perquè les alternatives i el govern que s'ha construït durant quatre anys no és en absolut el mateix" que a Andalusia, ha indicat.

Sobre VOX, ha assegurat que cal pensar "què és el que està passant en la societat espanyola perquè un partit com aquest tinga cabuda" i des de Podem, ha dit, treballaran per a "contrarestar eixa tendència".

Preguntada sobre si creu que podria arribar a les Corts, Gascó ha assenyalat que "en democràcia tot és possible" però ha posat en valor el treball del Botànic en els últims quatre anys i el que queda encara per fer.

Respecte a si el resultat d'Endavant Andalusia els fa replantejar-se a la Comunitat la confluència amb EU, ha indicat que "en principi no", encara que ha admès que "hi ha veus dissonants" sobre aquest tema. En qualsevol cas, arribat el moment es consultaria als inscrits "si ho requereixen" però ara "en principi no és una cosa que estiga qüestionada, en principi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento