Comunitat Valenciana

Cs veu els resultats com "una injecció de positivisme" i vol ser "decisiu" en 2019 a la Comunitat Valenciana

  • El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts Toni Subiela ha celebrat aquest dilluns el creixement de la formació en les eleccions andaluses, un resultat que els dóna "una injecció de positivisme i de ganes de treballar encara més perquè ací el projecte s'assenteix encara més i ser decisius al maig de l'any que vé a la Comunitat Valenciana".
Toni Subiela
Toni Subiela
C'S - Archivo
Toni Subiela

"A Andalusia ja estem fent eixe buit en eixe centre moderat, eixe centre liberal que volem siga la punta de llança del canvi i de la regeneració política en tot l'Estat", ha dit en declaracions als mitjans.

Preguntat sobre si aquest resultat té trasllat a la política valenciana, ha indicat que "totes les eleccions tenen una influència" però encara està "lluny". "Jo crec que el president Puig sí que s'ha repensat el no convocar eleccions anticipades, ja veurem d'ací a maig què succeeix ací", ha agregat.

Sobre un hipotètic pacte amb VOX, Subiela ha afirmat que és l'executiva nacional la que està valorant el "tauler de joc que hi ha a Andalusia" i ha apuntat que Cs "mai ha sigut, mai, un partit que advoque pels extrems ideològics en la política".

Preguntat sobre si, donat el cas, Cs a la Comunitat Valenciana optaria per VOX o per un pacte amb el PSPV, ha indicat que es tracta de "política ficció" i "caldrà veure què resultats es donen".

"Nosaltres el que volem és abanderar un canvi en aquesta comunitat que creiem que en aquests quatre anys no s'ha donat. Feia falta un canvi després de les últimes legislatures del PP, eixe canvi venia promès pel Consell del Botànic i creiem que han sigut quatre anys perduts, volem encapçalar eixe canvi al maig de 2019, ja veurem què combinacions es poden donar", ha afirmat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento