Barcelona té els taxis més nets, però els pitjors en preus i en amabilitat

És el mitjà més utilitzat per anar a l’aeroport. Els taxis de Barcelona són els més nets del món, però també són els que tenen pitjors preus i els que tenen els taxistes menys amables. O, almenys, això és el que diu una enquesta a viatgers feta pública ahir pel portal Hotels.com.El 25% dels vots valoren la netedat dels taxis de la capital catalana com la més impecable (els de Saragossa són els més bruts), però, en canvi, situen els taxis barcelonins com els més cars, amb un 37,9% dels vots (els de Santiago de Compostel.la són els més barats) i els taxistes de Barcelona són els que haurien de ser més amables (20,7% dels vots) per millorar el servei que ofereixen (els més simpàtics són els malaguenys).

El taxi és el mitjà que més s’utilitza per desplaçar-se a l’aeroport o a una estació (57,7%), seguit del metro (10,6%) i del cotxe (9,3%).

Els taxistes valencians són els que condueixen més bé, els de Bilbao són els més segurs i els madrilenys són els que tenen millor oferta.

Digue’ns...

... com són els taxis de Barcelona envia’ns un correu electrònic a: zona20barcelona@20minutos.es un sms al 690 20 20 20 o entra a... 20minutos.es/barcelona

Aconsellen apuntar les matrícules

Els usuaris aconsellen apuntar-se la matrícula del taxi per si hi ha problemes, tot i que els espanyols  (els que agafen menys taxis) són els que aposten més per viure el viatge en taxi «com una aventura». Els anglesos són els que més usen els taxis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento