Comunitat Valenciana

La regidora de Cs València suspesa de militància al·lega que la volen "traure del mig" per presentar-se a primàries

  • La regidora del grup municipal Ciudadanos (Cs) de València que ha sigut suspesa cautelarment de militància, María Dolores Jiménez, ha al·legat que és possible que la vullguen "traure del mig" perquè fa mesos va dir que la seua intenció era presentar-se a les primàries i ha criticat el partit perquè "ningú" l'ha cridat per a comunicar-li la decisió.
María Dolores Jiménez
María Dolores Jiménez
CS TWITTER
María Dolores Jiménez

Així s'ha pronunciat aquest divendres Jiménez en declaracions a Europa Press, després que Cs li obrira expedient de suspensió cautelar de militància, en considerar que podria haver conculcat la "normativa disciplinària interna" per declaracions realitzades respecte a la seua situació en el grup municipal i a decisions que podria adoptar respecte a la seua permanència o no en ell.

"Igual, com vaig dir fa mesos que me n'anava a presentar a primàries al gener, estava aconseguint suports per a presentar-me contra Fernando Giner, a algú no li interessa i em volen traure del mig; és una maniobra per a traure-m del mig", ha asseverat Jiménez.

De fet, l'edil ha explicat que no tenia "ni idea" de la suspensió de militància, sinó que s'ha assabentat pels mitjans de comunicació, la qual cosa li pareix "un poc trist", ja que no pot defendre's. I ha subratllat: "Açò està fet per a fer mal a la meua imatge".

"Ningú m'ha cridat d'institucions; entenc que vindrà d'ací, però ningú m'ha cridat ni dit res, no he vist el document. El correcte és que el representant d'institucions em cride i em diga que em va a obrir un expedient", ha lamentat Jiménez.

En qualsevol cas, l'edil ha assegurat que va a "seguir lluitant" i "defenent" la Policia Local i els bombers, i ha anunciat que quan tinga el document li'l manarà als seus advocats per a "al·legar", ja que ningú li va a "acovardir per ser dona": "Açò vé per les primàries i pel fet de ser dona i l'única que m'havia quedat a plantar cara".

En la mateixa línia, Jiménez ha criticat que li fan un "flac favor" a Cs en emetre el comunicat sobre la suspensió de militància en paral·lel a la campanya de les eleccions andaluses. "Açò no beneficia al partit, si volien traure-ho per a fer-me mal o danyar la meua imatge podien fer-ho dilluns o dimarts", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento