Comunitat Valenciana

Detenen una dona que circulava en contra i sota els efectes d'alcohol i drogues a València

  • Agents de la Policia Local de València han detingut en la matinada d'aquest divendres una dona de 29 anys que circulava en sentit contrari pel carrer Virgen de la Cabeza, va fer cas omís a les indicacions dels efectius perquè es detinguera i, quan va ser detinguda, va donar positiu en alcohol i cocaïna.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

El cos de seguretat municipal ha explicat en un comunicat que la dona va ser detinguda cap a les 04.30 hores d'aquest divendres per un delicte contra la seguretat vial, en conduir de forma "temerària" i fer-ho sota la influència de begudes alcohòliques i drogues.

Tot va començar quan una patrulla d'agents van veure la detinguda circulant en sentit contrari pel carrer Virgen de la Cabeza de València amb els intermitents d'emergència activats, per la qual cosa li van indicar amb senyals lluminosos així com amb altres indicacions que detinguera la marxa, però la detinguda va fer cas omís i va accelerar la seua marxa incorporant-se al carrer Arxiduc Carles a gran velocitat i saltant-se un semàfor que es trobava en roig.

La patrulla va seguir intentant interceptar la conductora indicant-li de nou que detinguera el seu vehicle, al que aquesta tampoc va fer cas. La dona va continuar conduint de forma temerària per diversos carrers, fins que se li va detindre en l'avinguda Giorgeta, on se li va practicar una prova d'alcoholèmia amb resultat positiu.

Després va ser traslladada a la central de la Policia Local situada en l'avinguda del Cid, on les proves de drogues que se li van practicar van donar un resultat de positiu per cocaïna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento