Comunitat Valenciana

Desmantellat un cultiu de més de 2.300 plantes de marihuana en una nau industrial de Sollana

  • Agents de la Guàrdia Civil d'Almussafes (València) han desmantellat un cultiu de més de 2.300 plantes de marihuana en una nau industrial de Sollana, una actuació que s'ha dut a terme en el marc de la batejada com a operació 'Olivarons' i en la qual s'ha detingut tres persones, dos homes i una dona, d'entre 32 i 35 anys.
Mariahuana intervinguda a Sollana
Mariahuana intervinguda a Sollana
GC
Mariahuana intervinguda a Sollana

Els efectius, dins de l'operació 'Olivarons' desenvolupada en la Ribera Baixa, van tindre coneixement que en una nau industrial de Sollana es conreava droga. Per açò, dijous passat van realitzar un operatiu per a detindre als presumptes autors, segons ha informat la Benemérita en un comunicat.

Arran de les investigacions, els agents van comprovar que almenys tres persones utilitzaven una nau industrial a Sollana, condicionada per a satisfer les necessitats de les plantes quant a la llum, humitat i temperatura, ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.

La fase d'explotació de l'operació va culminar quan els agents de la Guàrdia Civil van arrestar tres persones, una dona de nacionalitat xinesa i dos homes vietnamites, per la seua presumpta implicació en els delictes contra la salut pública, defraudació del fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

Els guàrdies civils van practicar un registre en el qual van intervenir més de 2.300 plantes de marihuana, centenars de tests, sacs d'abonament i garrafes de fertilitzant en líquid. També van confiscar aparells electrònics com ventiladors, aires condicionats, transformadors elèctrics i lluminàries amb bombeta. Les diligències han sigut entregades al Jutjat d'Instrucció nº 2 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento