Comunitat Valenciana

Ábalos recolza les explicacions de Borrell i diu que "va assumir les conseqüències" de la sanció per la venda d'Abengoa

  • El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha expressat el seu suport a les explicacions del titular d'Afers exteriors, Josep Borrell, després de ser sancionat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per la venda d'accions d'Abengoa, i ha recordat que aleshores no era ministre. "No només va donar les explicacions que havia de donar, sinó que va assumir les conseqüències i va renunciar a presentar cap recurs per a no complicar la seua situació", ha asseverat.
Foto d'arxiu de José Luis Ábalos
Foto d'arxiu de José Luis Ábalos
EDUARDO PARRA - EUROPA PRESS
Foto d'arxiu de José Luis Ábalos

Ábalos, a preguntes dels periodistes després de presidir la reunió del jurat del premi de la Fundació Professor Manuel Broseta, ha valorat així les paraules que ha realitzat el també socialista aquest mateix dimecres. Borrell ha assegurat que ha renunciat a recórrer la sanció per la seua condició de ministre i ha descartat dimitir perquè "no tindria molta lògica".

Després de recordar que ja va donar explicacions en una sessió de control del Senat en la qual va estar present, Ábalos ha destacat que Borrell "no només va donar les explicacions que havia de donar, sinó que assumia les conseqüències i va renunciar a presentar cap recurs precisament per a no complicar la seua situació". "Tal és així que no ha recorregut ni pensa recórrer", ha recalcat.

Per tant, el ministre valencià ha insistit que no veu "major problema" entorn de la polèmica per la venda d'accions a Abengoa i ha tornat a remetre's a les explicacions del seu company de partit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento