El Mercat del Llibre d'Hivern s'instal·la dissabte a l'Antiga Fàbrica Damm

  • L'Antiga Fàbrica Estrella Damm acull dissabte 1 de desembre la cinquena edició del conegut com a Sant Jordi d'Hivern.
  • La jornada aplegarà més de 60 activitats entre les quals hi ha 13 propostes de caràcter familiar.
  • Signaran llibres els autors Sergi Pàmies, Màrius Serra, Toni Soler, Paula Bonet, Gemma Lienas o Care Santos.
Una edició passada del Sant Jordi d'Hivern a l'Antiga Fàbrica Damm.
Una edició passada del Sant Jordi d'Hivern a l'Antiga Fàbrica Damm.
ARXIU
Una edició passada del Sant Jordi d'Hivern a l'Antiga Fàbrica Damm.

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm acull dissabte 1 de desembre la cinquena edició del Mercat de Nadal del Llibre, 10 hores de festa literària organitzada per Tresc. La jornada aplegarà més de 60 activitats entre les quals hi haurà 13 propostes de caràcter familiar, quatre tallers literaris, set espectacles literaris, quatre actuacions musicals, pop-up stores i food trucks.

Hi participaran i signaran els seus llibres prop d'un centenar d'escriptors i, un any més, s'incrementa la xifra de les llibreries participants, entre d'elles, Elkyo, Racó del Llibre, Llibreria Fabre, Caixa d'Eines, Haiku, Horitzons, Jaimes, Abacus, La Carbonera, La Casa del Llibre i Mecànic.

Signaran els seus volums els autors Sergi Pàmies, Màrius Serra, Toni Soler, Paula Bonet, Antoni Bassas, Víctor Amela, Gemma Lienas, Francesc Torralba, Carme Riera, Joan Margarit i Pilarín Bayés, Enric Calpena, Najat El Hachmi, Coia Valls, Eva Baltasar, Andreu Martín, Adrià Pujol, Martí Gironell i Care Santos, entre molts altres.

El Mercat de Nadal del Llibre també farà la seva contribució a la celebració dels aniversaris dels escriptors Raimon Panikar, Manuel De Pedrolo, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Abelló i Pompeu Fabra. Per segon cop també s'hi suma a l'esdeveniment una acció solidària amb l'ONG Llibre Solidari.

Entre les activitats adreçades al públic infantil destaquen Vine a conèixer la vaca Florentina, Una aventura extraràtica amb Geronimo Stilton, Aprèn a comptar amb en Pep Pollet i una altra activitat relacionada amb el llibre Retorn al futur. A part de conta-contes i una Biblioteca Infantil perquè els nens es relaxin mentre llegeixen i escolten històries.

L'accés a aquesta festa de les Lletres és gratuït amb inscripció prèvia a la pàgina web www.mercatllibre.cat. En la passada edició, la de l'any 2017, es van inscriure a la festa del llibre d'hivern més d'11.000 persones. Enguany hi ha, de moment, 5.000.

'M'expliques un conte?' amb Elisenda Roca

En Patufet, Els tres porquets, La rateta que escombrava l'escaleta, Les set cabretes i el llop...Un recull de contes clàssics en format original i divertit, per llegir i escoltar.

Els nens i les nenes podran viure i gaudir de prop els contes narrats per la periodista Elisenda Roca (Sala de Brassatge; Escenari Maria Aurèlia Capmany; 11 hores).

Taller de llengua de signes

L'elefant Mainú i l'amistat és el disseté conte de la col·lecció Ginjoler, accessible per a tots els nens i nenes, tant sords com oients, ja que el text va acompanyat de la traducció en sistema bimodal.

El dia del Mercat, amb la col·laboració de l'editorial El Cep i la Nansa, es farà un taller de llengua de signes. Estarà a cura de Montse Panero (narradora i actriu) i d'Elena Farreras (intèrpret de llengua de signes d'APSO).

També estarà present l'autora del conte, Montserrat Balada, que signarà exemplars (Sala de Brassatge; Escenari Maria Aurèlia Capmany; 17 hores):

Mostrar comentarios

Códigos Descuento