La Fira de Santa Llúcia obre portes a l'avinguda de la Catedral i exposa un Tió Gegant

  • La fira celebra enguany el seu 232è aniversari i aplega prop de 300 parades de productes nadalencs tradicionals.
  • Al pròxim Museu Frederic Marès s'exposa un pessebre de més de 35 metres quadrats amb figures de fins a 40 centímetres d'alçada.
Una parada de caganers a la Fira de Santa Llúcia de l'avinguda de la Catedral.
Una parada de caganers a la Fira de Santa Llúcia de l'avinguda de la Catedral.
ARXIU/ACN
Una parada de caganers a la Fira de Santa Llúcia de l'avinguda de la Catedral.

La Fira de Santa Llúcia obre avui les portes a l’avinguda de la Catedral, on estarà desplegada fins al 23 de desembre. Enguany la fira celebra el seu 232è aniversari i aplega prop de 300 parades de productes nadalencs tradicionals entre pessebres, figures, arbres, molsa, artesania, simbombes i joguines. Enguany es presenta un Tió Gegant i s’oferirà la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona.

També se celebrarà la 25a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya. Al Museu Frederic Marès, molt pròxim a la fira (plaça de Sant Iu, 5), es mostra un pessebre de més de 35 metres quadrats amb figures de fins a 40 centímetres d’alçada. Les primeres cites documentals que es refereixen a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona són de l’any 1786.

Fira de Nadal de la Sagrada Família

La Fira de Nadal de la Sagrada Família, que se celebra des de l’any 1962, també farà estada fins al 23 de desembre  davant el temple amb un centenar de parades d’avets, guarniments, pessebres i figures (de 10 a 21 hores els dies feiners i festius, i de 10 a 22 hores els dissabtes i vigílies de festius).

Fira de Reis de Gran Via

La Fira de Reis de Gran Via –entre Calàbria i Muntaner– es podrà visitar del 20 de desembre al 6 de gener d’11 a 22 hores (el 5 de gener tanca a les 3 de la matinada).Se celebra des del 1877. l r. b.

Av. de la Catedral. Fins al 23 de desembre. Horari: de dilluns a divendres de les 11 a les 20.30 hores. Dissabtes i diumenges de 10 a 21.30 hores. Més informació al web firadesantallucia.cat i barcelona.cat/nadal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento