Comunitat Valenciana

Vueling aposta per València amb un segon avió en 2019 i rutes a Catània, Gran Canària, Fuerteventura i Lanzarote

  • Vueling aposta per l'aeroport de València com un dels seus focus de creixement amb l'arribada d'un segon avió en 2019 i quatre noves rutes a Catània (Itàlia), Gran Canària, Fuerteventura i Lanzarote (Canàries) per a la temporada estival. En total, operarà 16 noves rutes directes des de Manises (València) a partir de març.
Imatge d'arxiu d'un avió Airbus 'A320' de Vueling
Imatge d'arxiu d'un avió Airbus 'A320' de Vueling
Europa Press - Archivo
Imatge d'arxiu d'un avió Airbus 'A320' de Vueling

Amb aquest reforç, la companyia oferirà a partir del pròxim any més de 830.000 seients des de la capital del Túria, un 15% més que el passat estiu, avança Vueling en un comunicat amb la presentació de la seua temporada d'estiu de 2019.

El segon avió de base a València serà un Airbus 'A320' d'un total de 180 places, el mateix model que l'altre que té destinat en aquest aeroport. Aterrarà en el mes de març de 2019.

Amb la seua arribada, l'aerolínia també reforçarà la seua plantilla local amb fins a 28 incorporacions directes entre pilots i tripulants de cabina de passatgers (TCP), de 42 a 70 professionals instal·lats en aquesta base. A ells se sumaran almenys altres 17 llocs indirectes en 'handling', per la qual cosa l'augment podria arribar a 45 llocs de treball.

Des del seu desembarcament a València en 2005 amb les rutes a Eivissa (Balears) i Brussel·les (Bèlgica), Vueling ha operat de forma ininterrompuda en l'aeroport. En 2018 s'ha posicionat com la segona aerolínia a Manises, on compta amb un 10% de la quota de mercat i entre gener i octubre ha transportat més de 700.000 passatgers.

De cara a l'estiu de 2019, entre els mesos de març i octubre, la companyia posarà a la venda més de 830.000 seients a València, un 15% més que el passat estiu, per a un total de 16 rutes directes, tant nacionals com a internacionals.

A més del nou avió, estrenarà en 2019 quatre noves rutes des de València, tres d'elles domèstiques a les Illes Canàries: Gran Canària (dos freqüències setmanals), Lanzarote (una freqüència setmanal a partir de juny) i Fuerteventura (una freqüència setmanal).

Amb aquests nous enllaços, sumats a la ruta ja existent a Tenerife (nord), Vueling connectarà València des del pròxim any amb quatre illes de l'arxipèlag canari de forma directa.

Paral·lelament, l'aerolínia obrirà també un enllaç internacional a Catània, que operarà dos vegades per setmana. La ruta a la ciutat siciliana suposa el segon enllaç amb Itàlia, juntament amb la de Roma (Fiumicino).

En conjunt, operarà des de València un total de 16 rutes directes a la Corunya, Alger, Ámsterdam, Barcelona, Bilbao, Brussel·les, Catània, Fuerteventura, Gran Canària, Eivissa, Lanzarote, Mallorca, París (Orly), Roma (Fiumicino), Sevilla i Tenerife (nord).

UN VOL DIARI A EIVISSA

Vueling també augmentarà la capacitat en algunes de les seues principals rutes, amb l'objectiu d'oferir una major connectivitat i un millor servei als passatgers. En concret, incrementarà les freqüències amb el nord de la península, com l'enllaç amb Bilbao, que passa dos a tres freqüències setmanals, i la connexió amb l'illa d'Eivissa, de cinc a set per setmana.

En la programació internacional, destaquen els dos vols diaris des de València a París (Orly), l'augment de cinc a sis enllaços a Brussel·les i de tres a quatre a Alger (Algèria).

VALÈNCIA-MALLORCA PER 13 EUROS

Per a donar la benvinguda al nou Airbus, Vueling ha posat a la disposició dels seus clients els Yellow Prices, els seus preus més baixos per als usuaris que planifiquen les seues escapades amb antelació. L'oferta inclou rutes com València-Mallorca des de 12,99 euros o València-Barcelona per 17,99. Totes les connexions estan disponibles en els seus canals de venda: la web, la 'app' mòbil i les agències de viatges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento