Comunitat Valenciana

Quatre persones resulten ferides en xocar dos turismes a Montcada (València)

  • Quatre persones han resultat ferides en l'accident de trànsit registrat en la matinada d'aquest dimarts en la CV-315 en la carretera de Montcada (València), segons ha informat el CICU en un comunicat.
Accident a Montcada
Accident a Montcada
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Accident a Montcada

El sinistre es va produir per causes que s'estan investigant les 2.45 hores d'aquest dimarts en el quilòmetre 10 de la CV-315 en la carretera de Montcada en direcció a la localitat valenciana de Nàquera.

Fins al lloc es van mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic

(SVB) i dos unitats del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que van atendre els quatre ferits: un home de 51 anys politraumatisme que va ser traslladat a l'Hospital La Fe, una dona de 32 anys amb una contusió al maluc i una dona de 31 anys amb una contusió abdominal, que van ser traslladades a l'Hospital Doctor Peset i una dona de 36 anys amb traumatisme abdominal que va ser portada a l'Hospital General.

Així mateix, efectius de bombers van haver d'intervenir per a excarcerar l'home ja que després de l'impacte va quedar atrapat en l'interior del seu vehicle. Fins al lloc del sinistre es van mobilitzar bombers dels parcs de Montcada, Pobla de Farnals i Sagunt, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento