Quatre homes detinguts en dos dies a València per violència de gènere

  • En les intervencions han participat agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de la ciutat.
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
Un cotxe patrulla de la Policia Nacional
CNP - Archivo

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de València han detingut en dos dies quatre homes en la província com a presumptes autors de delictes de violència de gènere i maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla agredir i insultar les seues corresponents parelles o exparelles.

Un dels ara detinguts estava esperant la seua exparella en els voltants del domicili d'ella, a València, quan tornava del treball. La dona va tancar el cotxe en veure'l, però ell, presumptament, va trencar el cristall, la va traure per la finestreta dels pèls i li va propinar una punyada en la cara que la va deixar sense coneixement, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

A continuació, la va introduir de nou en el cotxe i la va portar a un descampat on suposadament va continuar agredint-la amb punyades i patades. Seguidament, la va portar al seu domicili, on es trobaven els pares de la víctima. En veure a la seua filla, van obligar l'exparella a abandonar la casa.

Quan la víctima es trobava en l'hospital per a ser atesa de les lesions, l'home es va presentar en el centre sanitari i va fingir ser el seu germà. Quan li van sol·licitar la documentació, es va marxar.

Detingut als voltants de la casa

Un altre dels casos ha tingut lloc durant el matí d'aquest dilluns. Agents de la Policia Nacional realitzaven tasques de protecció a una dona que, hores abans, havia denunciat amenaces per part de la seua parella.

En presència dels efectius, el cotxe que habitualment utilitza l'home s'ha aproximat als voltants de la vivenda. Immediatament, els agents s'han dirigit al mateix i han identificat el conductor, que era el presumpte autor dels fets, per la qual cosa ha sigut detingut.

Un altre home ha sigut detingut per, pel que sembla, propinar-li dos punyades a la seua filla menor, que havia interferit en una discussió que mantenia amb la seua mare. Els detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Agredeix la seua parella perquè no se'n vaja d'un bar

D'altra banda, agents de la Policia Local de València han detingut un home de 47 anys per presumptament agredir la seua exparella, de 50, que es trobava en un bar de Russafa quan ell va intentar que no es marxara i la va tirar al sòl, segons ha indicat aquest cos en un comunicat.

Els fets van ocórrer al voltant de la mitjanit d'aquest diumenge, quan la Sala del 092 va rebre l'alerta que una dona havia sigut agredida per la seua exparella. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, es va entrevistar amb la víctima.

La dona va explicar que estava en un bar amb una amiga i volien marxar-se. La seua exparella es trobava en el local. Quan elles se n'anaven a anar, l'ara detingut va tractar d'impedir-ho. Presumptament, va agarrar la seua exparella de la jaqueta i va estirar de la cadena que portava en el coll, la qual cosa va provocar que caiguera al sòl.

La dona va declarar que portaven dos anys de relació però que des de fa un parell de setmanes no estaven junts. Finalment, l'home va ser detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia. La víctima va rebre assistència en un centre mèdic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento