Comunitat Valenciana

Baldoví assenyala que "ja toca començar" les primàries en Compromís i està segur d'arribar a un acord amb Iniciativa

  • El diputat de Compromís Joan Baldoví es mostrat aquest dilluns partidari d'iniciar ja les primàries d'aquesta formació. El parlamentari, integrant del Bloc, un dels partits que forma la coalició al costat d'Iniciativa, s'ha mostrat "absoluta i completament" segur que arribaran a un acord amb aquesta última formació per a començar el procés.
Joan Baldoví i Ignasi Candela
Joan Baldoví i Ignasi Candela
EUROPA PRESS
Joan Baldoví i Ignasi Candela

Baldoví, en roda de premsa, s'ha referit així a la decisió d'aquest dissabte de la Mesa Nacional d'Iniciativa de reafirmar-se en què

Compromís celebre primàries obertes a la ciutadania per a "eixamplar el suport social".

Sobre aquest tema, ha recordat que des del Bloc "sempre" han manifestat que volen "tindre les primàries ràpid" i ha recalcat que "en la procel·losa vida interna d'aquesta coalició al final ens acabem posant d'acord".

En eixe sentit, ha comentat que "hi ha algunes coses que cal tancar". No obstant açò, està "segur que les primàries seran en el moment en què ha dit Iniciativa" perquè malgrat que "hi ha una sèrie de serrells que estan pendents" estaran "tancats abans que acabe l'any".

"Ja toca que comencem el procés perquè quan ens donem compte estarem en Nadal", ha assenyalat Baldoví, que ha recalcat: "Ens posarem d'acord sense cap classe de dubte. Estic absoluta i completament segur".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento