Comunitat Valenciana

Air Nostrum celebra el compliment de serveis mínims i la "normalitat" de la jornada durant la vaga de pilots

  • L'aerolínia Air Nostrum celebra que els pilots estiguen complint els serveis mínims estipulats pel Ministeri de Foment, així com que la jornada d'aquest divendres "s'estiga desenvolupant amb normalitat i sense incidents", segons informa la companyia en un comunicat.

Sepla va convocar, a principis de novembre, una vaga de 24 hores que afectava els dies 23, 26 i 30 de novembre a causa del "malestar" generat entre els pilots a causa del desviament a altres aerolínies de la producció que inicialment realitzava Air Nostrum. Dijous passat, representants de l'aerolínia i del sindicat es van reunir per a intentar arribar a un acord i desconvocar les parades, però la reunió va finalitzar sense èxit.

La companyia reitera la petició de disculpes als passatgers afectats per la cancel·lació dels vols, que aquest divendres han ascendit a uns 3.000.

Així mateix, recorda que la majoria de passatgers han sigut resituats i assegura que l'empresa ha oferit als clients perjudicats "totes les facilitats possibles" perquè tingueren alternatives per a arribar a les seues destinacions. A més, apunten, en el cas d'aquells als quals no els convenia la proposta, se'ls ha autoritzat la devolució de l'import del bitllet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento