Comunitat Valenciana

Oltra posa en valor el treball de Montón i assegura que va donar "exemple d'ètica pública"

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat aquest divendres el treball realitzat per l'exconsellera i exministra de Sanitat, Carmen Montón, al capdavant d'aquests departaments i ha subratllat que en el seu moment va dimitir en un "exemple d'ètica pública".

Així s'ha pronunciat Oltra en ser preguntada sobre el fet que la Fiscalia de Madrid haja sol·licitat a la jutgessa d'Instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez Medel, que no investigue l'exministra en relació a les diligències que va obrir per delictes de suborn impropi i prevaricació pel màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere que va realitzar en la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC).

Més enllà de no comentar decisions sobre processos judicials en curs, ha indicat que de Carmen Montón només pot destacar "el treball que va fer" com a consellera i ministra. "La resta està en un procés encara obert i la justícia dirà", ha afegit.

Respecte al fet que Montón dimitira i no ho fera el president del PP, Pablo Casado, ha assenyalat que és la "diferència entre instal·lar-se en la decència o la indecència, entre tindre vergonya o no tindre-la". "Són dos maneres d'entendre la política, de tindre més o menys vergonya", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento