Comunitat Valenciana

Oltra diu que l'única tensió en el Consell és de "treball"

  • "El mestissatge garanteix que tensions normals no es convertisquen en tensions entre partits", ha ressaltat.
Reunió del Consell en el Seminari de Govern d'estiu de 2018
Reunió del Consell en el Seminari de Govern d'estiu de 2018
GVA - Archivo
Reunió del Consell en el Seminari de Govern d'estiu de 2018

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres en ser preguntada si existeixen tensions en el Consell del Botànic davant la proximitat de les eleccions que estan "tensos" però es tracta d'una "tensió de treball", l'"estrés bo que diuen els experts, que està bé, dóna 'vidilla'". Així, ha negat un altre tipus de tensions i ha defés el mestissatge: "No només és que el recomane, l'exportaria, el patentaria com a tecnologia política punta".

En la roda de premsa posterior al ple del Consell, Oltra ha assegurat que han estat "tensos sempre" perquè amb la càrrega de treball que tenen "és per a estar-ho" i no poden estar relaxats especialment ara "perquè es volen acabar més coses i deixar encarrilades per a la pròxima legislatura quantes més coses millor".

"Aquest govern s'ha caracteritzat per una tensió de treball com no ha tingut cap govern anterior i ací estan els resultats", ha dit, recordant algunes de les polítiques iniciades en els últims tres anys i mig. "Com no anem a estar-ho, el que no entenc és com no estem caçant mosques", ha ironitzat, subratllant el "treball ingent, l'esforç i la dedicació" emprada.

Sobre un altre tipus de tensions, ha negat que existisquen i ha explicat que "el que ha facilitat el mestissatge és precisament la formació d'un govern i no dos, com ha passat en altres experiències de govern plural en què la falta de mestissatge ha fet que les tensions normals i sanes entre temes que són vasos comunicants es convertisquen en enfrontaments de partit". "El mestissatge garanteix que tensions normals no es convertisquen en tensions entre partits", ha ressaltat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento