Comunitat Valenciana

Sanitat amplia el termini de presentació a les borses d'ocupació fins dilluns que ve

  • La Conselleria de Sanitat ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds telemàtiques a les borses d'ocupació fins a les 23.59 del pròxim dilluns 26 de novembre "atenent la demanda de la ciutadania",
Conselleria de Sanitat
Conselleria de Sanitat
Europa Press - Archivo
Conselleria de Sanitat

segons ha informat aquest departament en un comunicat.

La directora general de Recursos Humans va convocar l'edició número 16 de la borsa de treball de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per Resolució de 29 d'octubre de 2018.

El termini de presentació de sol·licituds telemàtiques d'inscripció o actualització de categories, departaments o mèrits de les llistes d'ocupació temporal establida en la mateixa serà des de les 00.00 hores del dia 5 de novembre de 2018 fins a les 23.59 d'aquest divendres. Ara, Sanitat ha ampliat tres dies més el termini, fins dilluns que ve.

Sindicats havien sol·licitat ampliar el termini per a inscripció telemàtica en les borses de treball d'Institucions Sanitàries davant "les dificultats telemàtiques" que estaven tenint "moltes persones per a inscriure's a causa de les complicacions i caigudes del sistema".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento