Comunitat Valenciana

Vicepresident de la Diputació d'Alacant: "Veure un debat en el Congrés de hui en dia s'assembla a 1936"

  • El vicepresident tercer de la Diputació d'Alacant, Alejandro Morant, assegura en el seu Facebook que "veure un debat en el Congrés de hui en dia, s'assembla a aquell any 1936 en el qual anarquistes, socialistes, comunistes, radicals d'esquerra, nacionalistes bascos i catalans i tota eixa camarilla, per interessos econòmics, territorials i ideològics" van sumir Espanya "en un autèntic caos".
Missatge de Morant en Facebook
Missatge de Morant en Facebook
EUROPA PRESS
Missatge de Morant en Facebook

Morant ha penjat un missatge del seu perfil de la xarxa social de Facebook en la qual comenta la notícia de l'expulsió del diputat d'ERC Gabriel Rufián després de protagonitzar un enfrontament amb el ministre d'Afers exteriors, Josep Borell, i rebre tres amonestacions de la presidenta del Congrés, Ana Pastor.

El representant de la corporació provincial i també alcalde de Busot finalitza el seu missatge amb l'expressió "Merda de democràcia" i els hastaghs 'eleccions ja', 'vergonya de PSOE' i 'Sánchez ves-te'n ja'.

En l'escrit, publicat dimecres passat a les 21.59 hores, Morant titla de "gentola" als qui representen l'electorat "radical, revolucionari, antisistema, maleducat i colpista, sí 'COL-PIS-TA'"; i lamenta que aquest siga "el perfil dels personatges que han arribat a la nova política". En aquest sentit, opina que "els seus senyals d'identitat" són els "insults, acusacions, teatre, samarretes, fanfarroneria, incitacions i una falta total de respecte i educació".

Una forma de procedir que, al seu juí, és una "autèntica vergonya" per als qui "tractem de respectar les institucions" i de representar la ciutadania de forma "honesta i educada".

En eixe sentit, alerta que els debats en el Congrés "hui en dia" s'assemblen, a la seua manera de veure, amb "aquell any de 1936 en el qual anarquistes, socialistes, comunistes, radicals d'esquerra, nacionalistes bascos i catalans, i tota eixa camarilla, per interessos econòmics, territorials i ideològics", van sumir a Espanya en "un autèntic caos".

Així, explica que un oncle seu "porta temps advertint" que d'eixa manera va arribar la Guerra Civil, i, encara que puntualitza que "pot ser que exagere", als qui els "agrada la història" i tracten d'il·lustrar-se "abans de parlar", els fa pensar que "'potser', en part, tinga raó".

GOVERN "FEBLE I PRES"

Per a Alejandro Morant, existeix un govern socialista "feble" i "pres" dels compromisos amb els "colpistes catalans, venuts les pressions i designis dels bascos, aplaudits pels antisistema i radicals de Podem, i amb el suport dels etarres de Bildu" i que "deixen Espanya en una situació similar a la d'aquells anys".

Per açò, confia que "tant de bo" el seu oncle "s'equivoque", "però el diagnòstic i els símptomes d'aquest malalt, s'assembla molt al d'aquell país de 1936".

I afig: "En fi, quan rastrera i irresponsable poden arribar a ser les persones, en comptes d'unir-nos i fer un país fort i competetivo, l'esquerra rencorosa prefereix trencar la nació amb la finalitat de seguir governant. Merda de democràcia" (sic), remata.

POLÈMICA ANTERIOR

Aquest vicepresident de la Diputació d'Alacant ja va protagonitzar aquest passat estiu una polèmica per les seues manifestacions en xarxes en apostar per "deportacions massives" i per "endurir" la legislació en matèria d'immigració.

Davant el renou generat per les seues paraules, es va disculpar i va al·legar que ho va escriure "en calent" després de veure un vídeo que "circulava per les xarxes". Per açò, va argumentar: "No vaig pensar ni el que escrivia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento