Comunitat Valenciana

Puig celebra la inclusió de l'eix Sagunt-Saragossa en les xarxes prioritàries europees: "S'acaba amb la injustícia"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha celebrat a l'inici de la sessió de control en Les Corts que la comissió de transports del Parlament Europeu haja aprovat l'esmena que inclou el ramal ferroviari Sagunt-Terol-Saragossa i també la connexió de mercaderies València-Madrid entre les xarxes prioritàries transeuropees: "S'acaba amb la injustícia que provocava que aquestes dos parts fonamentals no estigueren" en el mecanisme 'Connectar Europa'.
Ximo Puig en imatge d'arxiu
Ximo Puig en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Ximo Puig en imatge d'arxiu

Segons ha indicat, est és un primer pas "fonamental" (l'acceptació de l'esmena en comissió) que després haurà de donar llum verda el Parlament Europeu i aprovar la Comissió. "És una decisió estratègica perquè ens acosta, millora la nostra productivitat tant des de la perspectiva de les persones com de la competitivitat de les persones", ha indicat.

Ha remarcat que el que l'anterior Govern d'Espanya "no va recolzar", ara entre la societat civil, els governs valencians i aragonés i el central ho han aconseguit "junts". Precisament representants dels tres Executius van viatjar aquesta setmana a Brussel·les per a defendre davant eurodiputats l'esmena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento