Totes les coses excepcionals que cal no oblidar, al Club Capitol

  • L'actor Pau Roca interpreta una comèdia escrita pel premiat autor britànic Duncan Macmillan.
  • L'obra parla de com un pot sentir-se responsable d'allò que li passa als seus éssers estimats.
Pau Roca, actor.
Pau Roca, actor.
CLUB CAPITOL
Pau Roca, actor.

L'actor Pau Roca, conegut per la seva participació en la sèrie de televisió Ventdelplà, és el protagonista de l'estrena teatral del Club Capitol Les coses excepcionals.

Roca interpreta una comèdia escrita pel premiat autor britànic Duncan Macmillan que va ser tot un èxit en la seva estrena a l'off-Broadway de Nova York i que s'ha pogut veure per escenaris de mig món.

L'obra, titulada originalment Every Brilliant Thing, explica la història d'un nen de sis anys que té la mare ingressada a l'hospital després d'haver fet «alguna cosa estúpida» perquè li costa ser feliç.

El nen fa una llista de totes les coses excepcionals que fan que la vida valgui la pena. Li fa llegir a la seva mare i en aquest moment la llista comença a tenir vida pròpia. «És una comèdia lluminosa sobre les crisis personals», explica Roca que va cridar l'atenció a la companyia Sixto Paz per tractar-se d'un text singular.

«L'obra parla de com un pot sentir-se responsable d'allò que li passa als seus éssers estimats i del que està disposat a fer per ells», afegeix l'actor català, que repeteix amb un text que interpreta en solitari després d'haver estrenat un monòleg de Simon Stephens, Pared Marina, que va portar a la sala Beckett.

Club Capitol. La Rambla, 138. Avui i dissabte a partir de les 20 hores. Diumenge a partir de les 17.30 hores. Preu: 23 €. Fins al 2 de desembre. grupbalana.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento