Comunitat Valenciana

Podem obri les Primàries a la Comunitat Valenciana per a triar candidatures definitives a les eleccions de 2019

  • Podem a la Comunitat Valenciana ha obert aquest dimarts el procés de Primàries mitjançant el qual la formació tria les seues candidatures definitives a la Presidència de la Generalitat, diputats i diputades en Les Corts Valencianes i als ajuntaments de València, Castelló, Alacant i Elx.
Podem comença el procés de primàries
Podem comença el procés de primàries
PODEM
Podem comença el procés de primàries

En les votacions, que estaran obertes fins a diumenge que ve a mitjanit, es trien les candidatures a la Presidència i el parlament autonòmic i les principals ciutats.

A més, els quasi 60.000 inscrits de Podem abans del tancament del cens el passat dia 10 de novembre també podran participar en la selecció de candidatures per al Parlament Europeu, encara que es consideren actius o actives aproximadament la mitat per haver realitzat alguna gestió en el partit durant l'últim any, detalla la formació a través d'un comunicat.

Els inscrits podran escollir d'entre candidatures presentades en llistes -tres a nivell autonòmic, una per al Parlament Europeu i huit municipals a Elx, Alacant, València i Castelló- amb votacions diferents per a lideratge i cos, a més de diverses candidatures independents.

El procés estarà obert fins al diumenge 25 a les 23.59 hores i se celebrarà de forma exclusivament telemàtica, encara que des de la Secretaria d'Organització del partit morat "animaran i recolzaran els cercles que establisquen els ja habituals punts d'ajuda al vot per a ajudar als qui tinguen dificultats amb l'escletxa digital", asseguren.

El procés d'acreditació per a poder votar, recorden, requereix la verificació de la identitat de l'interessat en accedir a votar per motius de seguretat. Açò es fa pujant una foto de l'anvers i del revers del DNI o NIE amb el qual eixa persona es va inscriure en Podem.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento