À Punt explica el seu projecte als empresaris valencians i destaca la seua vocació de servici públic
À Punt explica el seu projecte als empresaris valencians i destaca la seua vocació de servici públic À PUNT MÉDIA - Archivo

La delegació ha sigut rebuda pel president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i per la directora general d'À Punt Mèdia, Empar Marco, detalla l'ens en un comunicat.

En la trobada, Marco ha detallat el model dels nous mitjans públics valencians davant una àmplia representació dels empresaris valencians, encapçalada pel president de la CEV, Salvador Navarro.

També ha exposat la vocació de servici públic de l'ens, tant davant el consum tradicional com del digital de continguts, el compromís per a oferir una informació "veraç, plural i pròxima" i la voluntat de vertebrar la Comunitat Valenciana.

Durant la visita, a la qual també ha assistit l'equip directiu d'À Punt, la directora general ha defès així el paper que tenen els mitjans públics com a motor del sector audiovisual, amb la generació de 2.000 llocs de treball.

Marco també ha ressaltat que un dels objectius de la nova radiotelevisió valenciana és donar cobertura informativa a les reivindicacions dels empresaris valencians en temes com l'infrafinançament, el Corredor Mediterrani o la visibilitat d'empreses valencianes i els seus productes.

Els integrants del Consell Assessor de Presidència de la patronal autonòmica han visitat les instal·lacions d'À Punt: la nova redacció, els estudis de ràdio i els platós de televisió.

Consulta aquí más noticias de València.