Comunitat Valenciana

Oltra sobre la mort d'una xiqueta tractada en l'Hospital de Vinaròs: "És un succés horrible que no hauria de passar"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres que la mort d'una xiqueta de 2 anys que va morir després de ser tractada de grastroenteritis en l'Hospital de Vinaròs és "un succés horrible i molt dolorós" que "no hauria de passar" i ha assenyalat que el "prudent" és esperar la investigació que s'ha obert.
Hospital Comarcal de Vinaròs
Hospital Comarcal de Vinaròs
PP DEL MAESTRAT
Hospital Comarcal de Vinaròs

Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, ha transmès les seues condolences a la família i als afins de l'aquest menor, l'estat de la qual es va agreujar en la unitat d'Urgències pediàtriques de l'Hospital de Vinaròs i va ser necessari traslladar-la al General de Castelló, on finalment va morir, ja que estaran vivint "el pitjor dia de la seua vida".

"És un succés terrible i molt dolorós del que costa parlar sense emocionar-se", ha apuntat Oltra, que ha recalcat: "són coses que no han de passar".

Oltra ha assenyalat que "el més prudent" és "esperar el resultat de la investigació" que s'ha obert per a determinar "què ha passat i en quin moment ha passat què".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento