El temporal de pluges deixa sense classe els alumnes de 16 municipis de la Comunitat Valenciana
El temporal de pluges deixa sense classe els alumnes de 16 municipis de la Comunitat Valenciana Europa Press - Archivo

Tampoc hi ha classe en els municipis valencianes d'Ador, Almoines, Barx, Beniarjó, Benirredrà, La Font d'en Carròs, Palma de Gandia, Real de Gandia i Ròtova, segons ha informat la Conselleria d'Educació.

De la mateixa manera, també han cancel·lat la seua jornada lectiva els centres CEE El Somni d'Alacant i CEIP La Paz de Torrellano (Alacant). Sobre aquest últim centre, l'Ajuntament d'Elx ha precisat que s'ha suspès l'activitat lectiva hui i demà amb la finalitat de previndre possibles accidents davant les deficiències detectades en la instal·lació elèctrica.

A aquests municipis, que han confirmat la suspensió durant el matí, se sumen els valencians d'Alfauir, Oliva, Rafelcofer i Senyera, segons el balanç d'Educació fins a les 17 hores.

Emergències ha decretat per a aquest dijous el nivell roig o "extrem" d'alerta per pluges en el litoral sud de la província de València i taronja per a l'interior sud de València, el litoral nord d'Alacant i el litoral nord de Castelló, segons ha informat la Generalitat.

L'administració autonòmica recomana als ciutadans que s'informen a través dels canals d'informació oficials dels ajuntaments, de la Conselleria d'Educació i del 112.

Consulta aquí más noticias de València.