Comunitat Valenciana

Detingut per tirar al sòl la seua parella d'una galtada i arrossegar-la pel sòl en un parc d'Alzira

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira un home de 30 anys al presumptament tirar al sòl la seua parella d'una galtada i arrossegar-la pel sòl en un parc d'aquesta localitat. La víctima va ser traslladada a l'ambulatori del municipi per a ser assistida pel quadre d'estrés que presentava i per les lesions.
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu

Per la seua banda, l'home, d'origen espanyol, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

Els fets van ocórrer la vesprada del diumenge quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un parc d'Alzira, on pel que sembla un jove estava agredint una dona.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc on van observar a un home i una dona, tots dos molt alterats i cridant i ella plorant. Els efectius van esbrinar que eren parella i moments abans havien iniciat una discussió i presumptament l'home va arribar a agredir la dona, propinant-li una galtada que la va tirar al sòl, per a posteriorment arrossegar-la dels pèls.

La discussió, pel que sembla, es va iniciar a causa que pel que sembla el dia anterior havien finalitzat la seua convivència, per la qual cosa els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento