Cuidem València, encapçalada per Oliver, integra Movem i Obrint Podem en una candidatura conjunta
Cuidem València, encapçalada per Oliver, integra Movem i Obrint Podem en una candidatura conjunta CUIDEM VALÈNCIA

Segons s'explicita en l'acord entre Movem València i Obrint Podem, es busca "contribuir a dotar de la major estabilitat possible l'organització en un any electoral crucial promovent el diàleg i el consens i reduint el marge de la confrontació interna", ha informat la candidatura de Cuidem València en un comunicat.

En aquest sentit, María Oliver ha destacat que la cooperació mútua "permetrà bolcar els esforços en l'obtenció d'un millor resultat electoral al mateix temps que es garanteix una major cohesió interna que enfortirà el treball en les institucions".

La llista queda conformada de la següent manera en els deu primers llocs després de María Oliver: Jaime Paulino, Ana Bedrina, Papa Balla Ndong, Chelo Poveda, Lola Saiz, Clara Icardo, Rafael Juan, Pau Martín, Regina Rocío Tulmo i Ana Roca.

Per la seua banda, Chelo Poveda ha explicat que la candidatura aspira a "asseure les bases per a una cooperació política a mitjà i llarg termini tant a nivell institucional com en el partit".

Des de Cuidem València s'apunta la rellevància de les eleccions municipals de 2019 ja que seran les primeres en les quals Podem València "estiga present amb el seu nom" i ho farà, segons María Oliver, "amb la responsabilitat d'aprofundir i fer irreversibles les polítiques de canvi en la nostra ciutat".

Consulta aquí más noticias de València.