Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat d'agredir i arrossegar pel sòl la seua parella davant del seu fill

  • Agents d'UCOS (Unitat de Convivència i Seguretat) de la Policia Local de València han detingut un home de 56 anys per un delicte de violència de gènere després que suposadament colpejara i arrossegara pel sòl a la seua parella davant del seu fill.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, els fets van succeir sobre les 23.00 hores d'aquest dimarts quan una patrulla va ser requerida per la Sala del 092 perquè una dona havia sigut agredida per la seua parella en l'Avinguda del Cid.

En arribar al lloc, els agents es van entrevistar amb la víctima, de 45 anys, que va relatar que després d'una discussió amb la seua parella, aquest l'havia colpejat i arrossegat pel sòl, tot açò davant del seu fill. La dona també va afirmar que aquests episodis eren "habituals" pel que va expressar la seua intenció de denunciar-ho.

Posteriorment, la patrulla es va entrevistar amb el presumpte autor dels fets, que es trobava en el domicili, i que va declarar quehavia discutit amb la seua dona i va admetre que l'havia agredit.

Per tot açò, l'home va ser detingut i portat a la Inspecció Central de Guàrdia, mentre que la dona va ser traslladada per a rebre assistència mèdica a causa dels colps patits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento