Comunitat Valenciana

Tres ferits en dos accidents en l'N-330 i la CV-35 a Cofrentes i Tuéjar

  • Tres persones han resultat ferides aquest dimecres de diferent consideració en dos accidents de trànsit registrats, el primer, en l'N-330 a Cofrentes i el segon en la CV-35 a Tuéjar, en la província de València, segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers.

El primer sinistre s'ha registrat sobre les 8.30 hores, en col·lisionar un cotxe i una furgoneta en el quilòmetre 135 de l'N-330, en el terme municipal de Cofrentes, a l'altura de la carretera d'accés a la central nuclear.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) dotada amb metge d'Atenció Primària i una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Els servicis mèdics han assistit dos ferits, una dona de 61 anys amb fractura costal, traslladada a l'Hospital de Requena en l'unitat del SAMU, i un home de 51 anys amb politraumatisme, evacuat en l'ambulància SVB a l'Hospital d'Almansa.

Fins al lloc de l'accident s'han traslladat efectius del parc de Requena i voluntaris de Cofrents, que van rescatar una persona atrapada en un dels vehicles, segons el Consorci Provincial.

El segon accident s'ha registrat a les 9.00 hores amb la implicació de dos turismes, en la CV-35, a l'altura del quilòmetre 81, en el terme municipal de Tuéjar. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb metge d'Atenció Primària.

Com a conseqüència d'aquest accident ha resultat ferit un home de 81 anys, que ha sigut assistit pels servicis mèdics per policontusions i posteriorment ha sigut traslladat en l'unitat SVB a l'Hospital de Llíria.

En aquest cas, segons ha informat el Consorci, un dels turismes ha bolcat i han hagut de rescatar el ferit, que va quedar atrapat en l'interior. En el rescat han participat bombers dels parcs de Chelva, Titaguas i l'Eliana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento