Comunitat Valenciana

La família del cineasta Toni Canet agraeix la "calidesa i qualitat professional" de la sanitat pública

  • La família del cineasta valencià Toni Canet, mort als 65 anys, ha fet públic un comunicat en el qual expressa públicament l'agraïment a la sanitat pública per la "calidesa i qualitat professional" rebudes.

En un comunicat distribuït a través de l'associació de productors Avapi, s'assenyala que "era voluntat de Toni, i ho és de la seua família, manifestar el reconeixement a l'excel·lent atenció, qualitat professional i calidesa humana amb la qual ha sigut tractat des de la nostra sanitat pública".

"En particular pel seu metge de capçalera i per tot el personal d'Oncologia, Pal·liatius i Atenció Hospitalària Domiciliària de l'Hospital Clínic Universitari de València", afigen.

Per la seua banda, l'associació Mostra Viva del Mediterrani ha traslladat "a la família, amigues i amics, en nom cadascun dels seus membres, el condol més sincer".

Toni Canet, subratllen, "ha sigut un realitzador i productor imprescindible per a entendre la història del cinema valencià i de la pròpia Mostra Viva amb la qual va col·laborar desinteressadament".

"Encoratgem la família, amigues i amics a afrontar aquests moments tan difícils, alhora que els oferim la nostra amistat i suport", conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento