Comunitat Valenciana

Podem espera que les candidatures isquen "al més prompte possible" i nega que la situació a Madrid afecte la Comunitat

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, espera que es publiquen "al més prompte possible durant el dia de hui" les candidatures a les primàries en la regió, que havien d'haver eixit aquest dilluns 12, i ha indicat que des de la direcció no s'ha donat cap explicació "més enllà de qüestions tècniques".
Antonio Estañ
Antonio Estañ
TWITTER DE PODEM - Archivo
Antonio Estañ

Així s'ha pronunciat en la roda de premsa posterior a la junta de portaveus en Les Corts en ser preguntat sobre si el retard en la publicació de les candidatures es deu a la 'crisi' a Madrid ciutat i si aquesta pot afectar la Comunitat. "En cap cas", ha dit, incidint que en Podem ja s'ha viscut algun retard en els terminis: "Per a res afecta el que ocórrega a Madrid ciutat amb la resta i no deuria en cap cas".

Sobre la situació a Madrid, ha dit que el que els preocupa és "que es puga desenvolupar i donar continuïtat al projecte d'Ara Madrid" que ha sigut "fonamental" en les polítiques de canvi.

Per açò, ha indicat que desitja que la confecció de les llistes "siga en unes primàries dins del partit o en unes primàries conjuntes i que s'arribe a la millor candidatura possible" i a partir d'ací Podem té "un codi ètic i uns estatuts que s'han de complir en tots els casos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento