Comunitat Valenciana

El PP de Castelló anuncia que el senador Altava serà vocal del CGPJ i que li substituirà Vicente Blay en la cambra alta

  • El PP de Castelló ha anunciat que el senador 'popular' per la província Manuel Altava serà vocal en el Consell General del Poder Judicial i que li substituirà com parlamentari en la Cambra alta el president de Noves Generacions en la província, Vicente Blay.
Manuel Altava
Manuel Altava
PP - Archivo
Manuel Altava

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha donat en un comunicat l'enhorabona a Altava "ja que la seua tasca com a representant a Castelló ha sigut irreprotxable en la seua defensa del món jurídic i en el seu compromís amb la província". Altava entrarà en l'òrgan de govern dels jutges per la quota de "juristes de reconegut prestigi".

D'altra banda, segons el PP de Castelló, Vicente Blay, de 30 anys, es converteix en el senador més jove de la província i realitzarà la seua tasca en el Senat al costat de Salomé Pradas i Merche Mallol. Vicente-Ruiz ha posat en valor el fet que "una veu jove, compromesa i implicada al màxim amb la província de Castelló i amb els problemes dels joves vaja a ser un representant electe en la Cambra alta".

Blay és llicenciat en Periodisme, Master en Màrqueting Polític, cursa en l'actualitat un master de professor en l'especialitat d'Història i està al capdavant de les presidència de Noves Generacions de Castelló des del passat estiu, on va comptar amb un important suport dels joves de la província en el seu nou projecte.

Des del PPCS han assenyalat que el futur senador "encarna l'esperit renovador del Partit Popular de Castelló i la seua entrada suposa una renovació del 100% de les llistes de les últimes eleccions generals".

"Una revolució interna d'acord amb l'elevada renovació que ha viscut el partit a Castelló en els últims anys i que s'ha evidenciat en les candidatures a les eleccions municipals de 2015 (amb un 45% de renovació) o a les autonòmiques de 2015 (on es va arribar al 87,5%)", han assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento